KUALITET
QËNDRUESHMËRI
GARANCI NË DYER DHE DRITARE PVC & ALU

Afri Univerzal është ndër kompanitë më të mëdha në regjionin e Mitrovicës  e cila ofron Dyer dhe dritare PVC & ALU dhe ofron gjithmonë zgjidhjen më të mirë për ju…

Afri Univerzal

Aty Ku Ndërtohen Vizionet Tuaja

Ne jemi kompani e specializuar në prodhimin – montimin e dyerve dhe dritareve PVC & ALU. Gjithashtu edhe në ndërtimet e Larta dhe të Ulëta duke përfshirë nivelizimet.

Konsultohuni me Ne

Blue Colorful Phoenix Digital Studio Logo

Shërbimet Tona

Afri Univerzal është ndër kompanitë më të mëdha në Mitrovicë që ofron një gamë të gjerë shërbimesh si:

Dyer dhe Dritare
Ndërtimet e Ulëta
Ndërtimet e larta
Nivelizimet

Projektet

Perveq prodhimit, Afri Univerzal është Lider edhe në ndërtimin e komplekseve banesore. Më poshtë mund të shihni disa nga projektet tona më të reja

01.
02.
03.
04.

Shaqir Osmani

CEO

+383 49 389 240

Afrim Osmani

Drejtor

+383 49 922 222

Bislim Osmani

Menagjer

+383 49 204 988

Klientë
Projekte
Banesa
MirËnjohje